Jongeren

Hieronder staan activiteiten genoemd voor jongeren van 12 - 18 jaar.
 
Berdache Jongerenmiddag
Ook in 2107 organiseren we weer twee jongerenmiddagen. Om een idee te krijgen hoe zo'n middag eruit kan zien staat onderaan deze pagina een verslag van een jongerenmiddag.

 

Agenda 2017

 Datum

 Locatie

 Thema

zondag 9 april
Otterloo  
zondag 8 oktober
Amerongen of Otterloo
 

 

 

 

 


Jongeren en hun ouders kunnen met hun vragen terecht bij: Berdache, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   en telefoonnummer 06 53 77 93 85. Als je dit nummer belt word je teruggebeld.

Op de pagina van Berdache staan de andere activiteiten van Berdache zoals bijvoorbeeld de familiedag van 11 juni waar jongeren uiteraard ook welkom zijn.

Daarnaast kun je bellen of mailen met het secretariaat van de patiëntenorganisatie.
Secretariaat telefoon 020 2050 914 (ma-vr 13:00 - 17:00 uur) en email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genderjongeren vanaf ongeveer 13 jaar tot 18 jaar kunnen eventueel ook terecht bij Transvisie Zorg. Transvisie Zorg is een organisatie die zich bezig houdt met professionele hulpverlening. De hulpverlening van Transvisie Zorg bestaat uit één-op-één gesprekken al dan niet met de ouders erbij. Verder organiseert Transvisie Zorg speciaal voor jongeren van 12 t/m ongeveer 25 jaar jongerenmiddagen met een meer therapeutisch karakter. Op deze jongerenmiddagen kunnen de genderjongeren andere genderjongeren ontmoeten. Ze kunnen onder leiding van deskundige medewerkers vragen met elkaar bespreken en samen leuke dingen doen. Ook ouders en school kunnen om advies en ondersteuning terecht bij Transvisie Zorg . Dit is een zelfstandige organisatie en geen onderdeel van de patiëntenorganisatie.

 

Verslag Jongerenmiddag Berdache 11 oktober 2015

Download ->