Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannengroep

23 oktober : 15:00 - 19:00

Thema: Alles wat je altijd al van een cisgender man wilde weten, maar nooit durfde vragen Misschien vraag je je weleens af, hoe je bepaalde dingen had geleerd of ervaren in je jeugd als je lichamelijk als man geboren was. Hoe is het als je vader je leert scheren? Hoe gaat het eraan toe in jongenskleedkamers? Sommigen van ons kunnen daar goed over praten met familieleden of vrienden, anderen vinden dat ongemakkelijk of hebben geen mensen in hun omgeving aan wie ze die vragen kunnen stellen.

Het kan ook zijn dat je je weleens afvraagt hoe andere mannen jou nu zien. Merken ze iets van je transgender achtergrond? Zijn er situaties waarin je niet weet hoe je moet reageren om als man geaccepteerd te worden? Wij hebben een aantal sympathieke cisgender mannen uitgenodigd om over deze kwesties te praten. Dus kom naar onze bijeenkomst om de vragen beantwoord te krijgen die je niet aan je vader, broer of vrienden kunt of durft stellen!

De Mannengroep komt weer live bijeen! Omdat onze groepsruimte aan de Niasstraat te klein is om aan de quarantainevereisten te kunnen voldoen, hebben we onderdak gevonden bij De Dansfabriek in Nieuwegein; het adres is Hildo Kropstraat 8. Bij de supermarkt tegenover De Dansfabriek is ruime parkeergelegenheid; bus 74 vanaf Utrecht CS stopt op 350 meter (halte Wenckebachplantsoen) en rijdt 4x per uur. (Gebruik voor uitgebreid advies een reisplanner.)

Tijdstip: inloop vanaf 14.00 uur, groepsgesprek vanaf 15.00, afsluiting om 18.00 uur Belangrijk: We houden ons aan de 1,5 meter en andere covidmaatregelen.

Als je covid-gerelateerde klachten hebt, kun je uiteraard niet aan deze bijeenkomst deelnemen. Blijf dan thuis en laat je testen! Als je wilt komen, meld je dan uiterlijk de 21e aan, zodat wij weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Test je na de bijeenkomst positief op covid, laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Misschien tot ziens!

Gegevens

Datum:
23 oktober
Tijd:
15:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Dansfabriek – Nieuwegein
Hildo Kropstraat 8
Nieuwegein, 3431CC Netherlands
+ Google Maps