Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Transgendercafé Enschede

1 februari 2022 : 19:30 - 23:30

Transvisie organiseert in samenwerking met COC Twente-Achterhoek open bijeenkomsten voor alle transgenders (transgender mannen, transgender vrouwen en alle anderen met vragen rondom hun genderidentiteit).

Heb je het gevoel dat je meer vrouw bent dan man, of meer man bent dan vrouw, of voel je je beide of juist geen van beide dan kun je terecht bij het Transgendercafé Enschede. Je ontmoet er mensen die hetzelfde ervaren als jij, die dezelfde gevoelens hebben en die vergelijkbare problemen tegenkomen. Je kunt jouw ervaringen delen met anderen en ervan leren, meer zelfbewust worden en steviger in je schoenen komen te staan. In een ontspannen sfeer, gezellige entourage met leuke muziek, kunnen bezoekers vrijuit praten en ervaringen delen onder het genot van een hapje en drankje (1ste drankje aangeboden door het COC). Gemiddeld komen er zo’n 20-30 deelnemers per keer.

Er is ter plaatse gelegenheid om je om te kleden. Mocht je andere geïnteresseerde transgender mensen kennen, vraag ze gerust om mee te komen. Informatie over het Transgendercafé Enschede is ook te vinden op de website en Facebookpagina van het COC Twente-Achterhoek.

Gegevens

Datum:
1 februari 2022
Tijd:
19:30 - 23:30
Evenement Categorie:

Organisator

Transgendercafé Enschede
E-mail:
transgendercafe-enschede@transvisie.nl
Site:
https://transvisie.nl/onderling-contact/transgendercafe-enschede/

Locatie

Enschede
Enschede, Nederland + Google Maps