Onbeperkt jezelf kunnen zijn.

Welkom bij Transvisie, de patiëntenorganisatie voor mensen die zichzelf willen zijn.

De meest gezochte onderwerpen op dit moment

Onbeperkt jezelf kunnen zijn.

Welkom bij Transvisie, de patiëntenorganisatie voor mensen die zichzelf willen zijn.

Opkomen voor je belangen

Wij behartigen de belangen van transgender mensen en hun directe omgeving door deel te nemen aan tal van landelijke en regionale overleggen, door aan organisaties of de politiek vragen te stellen over onderwerpen die in de praktijk tot problemen leiden, of die in het belang van de doelgroep anders zouden moeten zijn.

transcafe lvb

Andere mensen ontmoeten

Als je transgender persoon of een naaste kan je een transitie of de stappen hiernaartoe als eenzaam en zwaar ervaren. Gelukkig zijn er vele andere mensen in Nederland die een gelijk of soortgelijke ervaring delen. Onze contactgroepen zijn veilige plekken om met elkaar te kunnen praten, nieuwe mensen te leren kennen en onder begeleiding van onze vrijwilligers je kennis vergroten.

Meer te weten komen

Ons kenniscentrum is een plek waar je op je gemak meer te weten kan komen over allemaal onderwerpen die voorbijkomen binnen het thema genderidentiteit en genderexpressie. Met ervaringsverhalen, leeslijsten en uitlegvideo’s komt het bijna niet voor dat wij het antwoord niet op onze website hebben staan.

Nieuws vanuit Transvisie

Nieuws vanuit Transvisie