Genderhome Groningen.

Contactgroep voor transgender personen.

Alle leeftijden / All ages

Genderhome Groningen is een open groep voor volwassen transgender mannen en vrouwen en/of zoekenden en naasten, uit de noordelijke provincies.

De doelstelling van Genderhome is om, door het met elkaar delen van onze kennis en ervaring, elkaar te versterken in het proces dat hoort bij het worden van wie je bent: een prachtig mens.

Aanmelden niet verplicht. We stellen het wel op prijs wanneer je tevoren even een mailtje stuurt. We sturen meestal halverwege tussen twee bijeenkomsten in een e-mail naar belangstellenden, waarin even wordt teruggeblikt op de vorige bijeenkomst en waarbij extra informatie wordt gegeven over de komende bijeenkomst. Wil je op de mailinglijst, stuur dan even een e-mailtje

Programma.

Regelmatig hebben we thema gesprekken. Deze gesprekken zijn in wisselende samenstelling, gezamenlijk mannen en vrouwen of in gescheiden gespreksgroepen. Het Genderhome nodigt soms sprekers uit. De in- en uitloop is altijd gezamenlijk met hapjes en drankjes. We vragen een kleine vergoeding voor het gebruik van de drankjes.

Frequentie, dagen en tijden, locatie.

Frequentie Maandelijks
Wanneer 2e zondag van de maand
Tijden 14.00 – 17:00 uur, inloop vanaf 14.00, uitloop tot 18.00 uur
Locatie Humanitasgebouw ‘Eeterie de Globe’, Akerkhof 22 (zuidzijde), 9711 JB Groningen

Agenda.

Er zijn op dit moment geen geplande bijeenkomsten