Jongvolwassenen.

Contactgroep voor transgender mensen van 18 t/m 30 jaar.

18 t/m 30 jaar

Ben je trans man, trans vrouw, genderqueer, non binair of misschien nog volop op zoek? De Jongvolwassenengroep is bedoeld voor elke jongvolwassene die op de een of andere manier met de eigen genderidentiteit bezig is en op zoek is naar andere jongvolwassenen die hetzelfde meemaken. In welk stadium van je zoektocht je je momenteel bevindt, maakt niet uit. Ook niet of je in behandeling bent (geweest) bij een behandelaar of dat nog van plan bent. Als richtlijn hanteren we een leeftijd tussen 18 en 30 jaar. Het is een open groep, dat wil zeggen dat iedereen welkom is, die tot de doelgroep behoort. Bij twijfel kun je ons altijd een mailtje sturen.

Over onze groep.

Belangrijk aan de groep is dat iedereen zich veilig voelt. Iedereen dient respectvol met elkaar om te gaan en alles wat besproken wordt tijdens een bijeenkomst moet binnen de groep blijven. Er is geen vraag raar of onderwerp taboe. Ook als je even niets wil zeggen, en liever luistert naar de verhalen en ervaringen van anderen, is daar alle ruimte voor. Samen maken we de groep.

Gemiddeld genomen komen er twintig tot dertig mensen. De groep heeft een wisselende samenstelling. Sommige mensen komen één keer kijken, anderen missen geen enkele bijeenkomst. Hierin ben je helemaal vrij. Je hoeft je van te voren niet aan te melden (behalve bij bijzondere activiteiten), dus voor ons blijft het ook altijd een verrassing hoeveel mensen we zullen ontmoeten.

Je kunt je inschrijven door ons een mail te sturen of je op de mailinglijst te zetten. Als je het fijn vindt om ook via de e-mail op de hoogte te worden gehouden kun je dat melden. We sturen steeds ruim een week voor de bijeenkomst een e-mail met meer informatie.

Frequentie, dagen en tijden, locatie.

Frequentie Maandelijks
Wanneer 2e zaterdag van de maand
Tijden 14.00 – 17.00 uur, inloop 13.30 uur, napraten met drankje tot 18.00 uur (oneven maanden)
Locatie Utrecht

Onze groepsruimtes zijn rolstoeltoegankelijk en op het aangrenzende parkeerterrein zijn er parkeerplekken gereserveerd voor kaarthouders (gehandicaptenparkeerkaarten)

Agenda.

Er zijn op dit moment geen geplande bijeenkomsten

Nieuws en mededelingen.