4_5843834508410882310-3

Onderstaande uitgaven zijn tegen de vermelde prijs, plus verzendkosten te bestellen. Wijze van bestellen zie het bestelformulier onderaan de pagina.

Folder is gratis te downloaden of gratis te bestellen. Je betaalt wel de verzendkosten.

Folder: Algemene informatie Nederlands | A4: 3 Luiks | 2019

In deze folder staan in vogelvlucht de activiteiten van Transvisie genoemd. Folder weegt ca. 11 gram.

€ 0,00

Als weer enige jaren geleden is een glossy uitgebracht over de ervaringen van kinderen, jongeren en hun directe naasten. Deze is momenteel voordelig te bestellen. Je betaalt ook de verzendkosten. Wil je bestellen kijk onderaan deze pagina.

kennethklein

Glossy: KENNETH/VICKY Nederlands | Glossy | 2010

Een glossy met daarin: de ervaringsverhalen van transgender kinderen, jongeren en hun naasten en het werk van Transvisie.

€ 0,00

Onze medewerkster Els Schijf, moeder van een transgender kind (dat inmiddels een mooie volwassen vrouw is) heeft jaren geleden het eerste boek voor ouders (Hoera, het is een mensje) en voor school (Genderdysforie en school) uitgebracht. Deze boekjes waren aan een update toe. Daarom heeft Els de boekjes herschreven en samengebracht in een nieuwe uitgave, getiteld: Hoera, een mensje!. Deze uitgave is te bestellen. Je betaalt de prijs plus verzendkosten. Wil je bestellen kijk dan onderaan de pagina.

voor-de-pr-

Els Schijf – Hoera, een Mensje Nederlands | Paperback | 2020 | 

Leidraad voor ouders en leerkrachten van genderdysfore kinderen. Dit boek is geschreven door de moeder van een transgender meisje. Het is een geheel herziene uitgave waarin de succesvolle boekjes ‘Genderdysforie en school’ (2010) en ‘Hoera, het is een mensje'(2010) zijn samengebracht.

€ 12,50

Transgender, een toegankelijke gids (2019) Gids voor mensen met een licht verstandelijke beperking, hun begeleiders en mensen die laaggeletterd zijn.

Voor wie is deze Gids bedoeld? Deze gids is geschreven voor licht verstandelijk beperkte mensen – lvb mensen – die hun genderidentiteit willen onderzoeken en/of die in transitie willen gaan. De gids is ook bedoeld voor zorgprofessionals om hier met lvb mensen over te kunnen praten. Ook voor laaggeletterden zou de gids een uitkomst kunnen zijn.

Wat staat in de gids? Deze gids behandelt de complexe materie rondom transgender-zijn en in transitie gaan in toegankelijke taal en met behulp van illustraties. Wat is het verschil tussen gender en geslacht? Hoe vertel je aan je omgeving dat je trans bent? Wat gebeurt er met je lichaam als je hormonen gebruikt? Deze en veel meer vragen over medische, sociale en juridische transitie komen aan bod.

Hoe kun je aan deze gids komen? Deze is gratis hier te downloaden transgender-een-toegankelijke-gids-2019. Een papieren versie van de gids is te bestellen tegen betaling van administratie- en verzendkosten via TNN.

kaft-transgender-een-toegankelijke-gids

In aanvulling op het paspoort, rijbewijs, ID-kaart of andere documenten waarmee je je moet identificeren, kun je als toelichting een genderidentiteitskaart gebruiken. Deze kaart is aan te vragen bij TNN. Je vindt een webformulier waarop je je gegevens en foto voor de Genderidentiteitskaart direct kunt invullen en uploaden, waarna je de kaart krijgt. Zie: https://www.transgenderinfo.nl/praktisch/genderidentiteitskaart/

Bestelformulier

  Ik wil hierbij graag het volgende bestellen (vul de aantallen in):

  Folder: Algemene informatie (€: Verzendkosten)
  Genderglossy: Kenneth/Vicky € 2,00 (p.s + verzendkosten)
  Boek: Hoera, een mensje! € 12,50 (p.s + verzendkosten)

   

  Mijn gegevens

  Inschrijven op onze nieuwsbrief
  JaNee

  De nieuwsbrief bestaat uit een PDF met inhoudelijke informatie en ontvang je ca. 4 maal per jaar.

   

   

  Bovenstaande gegevens worden opgevraagd om de bestelling te kunnen afhandelen, de factuur te kunnen versturen en evt. de nieuwsbrief te kunnen toezenden.