tnn

TNN voor belangenbehartiging, empowerment en emancipatie en netwerkopbouw. TNN mengt zich in de politieke discussie en maakt handreikingen voor beleidsmakers. Hierdoor komen transgender personen steeds meer in het zicht van maatschappelijke organisaties en de overheid. Regelmatig worden TNN en andere transgender organisaties door derden uitgenodigd om te vertellen over het standpunt en de behoeften van transgender personen. TNN wil transgender personen helpen een goed leven te leiden; aanspraak te maken op hun rechten; op te komen voor hun eigen belangen en stimuleert emancipatiebeleid van nationale en lokale overheden. Werk en anti-discriminatie zijn hierin twee belangrijke pijlers.

Homepage ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg en de zorgverleners delen met elkaar. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Patiëntenfederatie Nederland is een koepel van patiëntenorganisaties, die zich sterk maakt voor alle mensen die zorg nodig hebben in Nederland.