Laat de tekst voorlezen

Bijeenkomst Genderhome 14 januari: "Stellingen"

Komende zondag 14 januari hebben we weer een bijeenkomst van Genderhome in Eeterie de Globe (Humanitasgebouw) in Groningen. Aanmelden voor de bijeenkomst mag (genderhome-groningen@transvisie.nl) maar is zeker niet noodzakelijk.

THEMA “Stellingen”

Voor de eerste bijeenkomst van het jaar hebben we een wat meer interactieve bijeenkomst gepland. Dit willen we doen aan de hand van een aantal stellingen waarmee we onze eigen meningen over bepaalde zaken onder de loep kunnen nemen, en waar gewenst kunnen bijstellen, aanpassen, totaal veranderen, of misschien juist behouden of versterken. Daarnaast is dit ook een mooie manier om te kijken in hoeverre bepaalde ervaringen van ons overeenkomen of juist verschillen.

Wij zullen als vrijwilligers zelf een aantal stellingen bedenken, maar voel je vrij om vooral ook zelf iets in te brengen. Heb je je bijvoorbeeld altijd al afgevraagd hoeveel van ons een bepaalde stap wel of niet genomen hebben (en waarom)? Of vraag je je af hoe wij over een bepaalde stelling denken? Schroom dan niet om ons die stellingen te mailen zodat wij een mooie selectie kunnen maken om mee te nemen zondag!

—-
TERUGBLIK op 10 december
Vorige maand hebben we traditiegetrouw de laatste bijeenkomst van het jaar feestelijk vormgegeven zonder thema en met de mogelijkheid tot spelletjes. Dit was een heel gezellige en geslaagde bijeenkomst met veel leuke en luchtige gesprekken, en soms wat serieuzer.

—-
PLAATS: Humanitasgebouw ‘Eeterie de Globe’ A-kerkhof 22 (zuidzijde), 9711 JB Groningen

—-
TIJD: Vanaf 14:00 kun je inlopen waarna we om 14:30 officieel starten met een welkom. We borrelen nog wat na vanaf ongeveer 16:30 en sluiten af om 18:00.

—-
MAILINGLIJST
Ben of ken je Noordelijke transpersonen die graag mee willen doen aan de Genderhome bijeenkomsten? Vraag ze ons een mail te sturen op genderhome-groningen@transvisie.nl, dan voegen we ze toe aan de mailinglijst. Geen zin meer mails te ontvangen van Genderhome? Stuur ons even een reply, dan halen we je van de mailinglijst.