Pers

Contact met een transgender persoon.

Wil je contact met een of meer transgender personen voor een interview, fotoreportage, stage, (scriptie)onderzoek, of enquête ? Helaas daar werkt Transvisie niet aan mee. Deze vraag wordt Transvisie zeer regelmatig gesteld. Belangrijkste reden om hier niet aan mee te werken zijn: dat Transvisie geen gegevens van mensen uit de doelgroep bijhoudt en dat mensen die in contact komen met Transvisie in alle rust en veiligheid op zoek moeten kunnen gaan naar hun identiteit. We adviseren in dergelijke gevallen mensen op te sporen via Facebook of andere fora.

Stage/Scriptie via Transvisie.

Zou je bij ons stage willen lopen of een scriptie willen maken? Dat kan helaas niet bij Transvisie. Transvisie is een organisatie die geheel werkt met vrijwilligers. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk studenten te begeleiden bij stageprojecten of bij het maken van scripties en/of werkstukken.

Persvoorlichters

Sam van den Berg

Woordvoerder en relatiebeheerder

Sam is verantwoordelijk voor de landelijke communicatie van onze organisatie. Je kunt haar benaderen voor interviewverzoeken, persvragen of andere vragen rondom woordvoering.

Persberichten en in-de-media

Voor de pers.

Persbeeld Corine van Dun 2023