Pers en media.

Hier vind je onze persberichten en onze standpunten. Voor inhoudelijke vragen, interviewaanvragen of verzoeken kan je contact opnemen met onze woordvoerders. Let op: Transvisie faciliteert geen contact tussen onze achterban en de media. Perscontact gaat exclusief via onze voorzitter.

Sam van den Berg

Woordvoerder en relatiebeheerder

T | +31643287938
@ | communicatie@transvisie.nl

Sam is verantwoordelijk voor de landelijke communicatie van onze organisatie. Je kunt haar benaderen voor interviewverzoeken, persvragen of andere vragen rondom woordvoering.

Goed om te weten.

Contact met een transgender persoon.

Wil je contact met een of meer transgender personen voor een interview, fotoreportage, stage, (scriptie)onderzoek, of enquête ? Helaas daar werkt Transvisie niet aan mee. Deze vraag wordt Transvisie zeer regelmatig gesteld. Belangrijkste reden om hier niet aan mee te werken zijn: dat Transvisie geen gegevens van mensen uit de doelgroep bijhoudt en dat mensen die in contact komen met Transvisie in alle rust en veiligheid op zoek moeten kunnen gaan naar hun identiteit. We adviseren in dergelijke gevallen mensen op te sporen via Facebook of andere fora.

Stage/Scriptie via Transvisie.

Zou je bij ons stage willen lopen of een scriptie willen maken? Dat kan helaas niet bij Transvisie. Transvisie is een organisatie die geheel werkt met vrijwilligers. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk studenten te begeleiden bij stageprojecten of bij het maken van scripties en/of werkstukken.

Persberichten en in-de-media

Voor de pers.

Persbeeld Corine van Dun 2023
Je geeft aan wel wat hulp te kunnen gebruik. Wat ontzettend goed dat je dit durft aan te geven. Met wat kunnen wij je helpen?
Hulp nodig