Transcafé LVB

Vorig jaar tijdens de lock down zijn we begonnen met onze online-bijeenkomsten. We werven deelnemers via instellingen waar licht verstandelijk gehandicapte mensen wonen, via linkedin en uiteraard delen we veelvuldig de Facebookpagina van Transvisie.
Ervaringsdeskundige Jess, doet veel aan PR. Zie hier zijn interview over Paarse vrijdag van “bij ons thuis” van zorginstelling Philedelphia. Op 1:11:09 komt hij in beeld en stopt op 1:36:43

Het is fijn om te merken dat in een behoefte wordt voorzien. Voor de eerste keer ontmoeten onze deelnemers gelijkgestemden. Soms komen ook begeleiders of ouders mee kijken.
Bij de laatste bijeenkomst die vanwege corona ook online was, waren er 14 deelnemers + begeleiders of familie. Het thema was kleding. Silvia van https://translifestyle.nl/ hield een duidelijke presentatie die ondersteund werd door plaatjes. Kijk eens op haar website. Misschien is het iets voor jezelf of voor een van de contactgroepen.

Op woensdagavond 20 april houden we weer een online bijeenkomst en op zaterdag 4 juni gaan we kijken naar de Canalpride in Utrecht. We weet zien we jou dan ook ?

Transcafe-LVB@transvisie.nl