Hoera, een mensje!

Hoera, een mensje! is gereed en vandaag uitgekomen. Het boek is door Els Schijf, medewerker bij Transvisie, voor Transvisie geschreven om ouders, gezinnen en scholen te ondersteunen bij de begeleiding van transgender kinderen en jongeren. Dit boek is het resultaat van jarenlange praktijkervaring binnen Transvisie en bij de schrijfster. Transvisie geeft met deze uitgave ouders, verzorgers en leerkrachten praktische informatie en adviezen om deze kinderen optimaal te ondersteunen, zowel thuis als op school.

Els Schijf, zelf ouder van een transgender kind, dat overigens inmiddels volwassen is, hoopt dat deze uitgave ouders en leerkrachten helpt bij het scheppen van een ondersteunende, liefdevolle omgeving voor hun transgender kinderen. Zij gunt deze kinderen de mogelijkheid om zelf te onderzoeken welke gendervorm bij hen past en gunt hen een omgeving die deze kinderen daarvoor de ruimte biedt. 

Hoera, een mensje! is de volledig herziene en samengevoegde uitgave van onze eerdere publicaties ‘Hoera het is een mensje’ en ‘Genderdysforie en School’, waarvan Els Schijf ook de auteur is.

Het boek kost € 12,50 plus verzendkosten en is te bestellen via https://www.savannahbay.nl/shop/non-fictie/lhbtqia/hoera-een-mensje-els-schijf//