Transcafe LVB en de Jos Brink Innovatieprijs

Gio en Jess waren genomineerd. Omdat ze samen Transcafe LVB hebben opgezet. We mochten vertellen wat we doen bij Transcafe LVB. Maar we hebben jammer genoeg niet gewonnen. Maar nu weten ze wel dat Transcafé bestaat en dat is het belangrijkste.

We kwamen binnen toen moesten Gio en Jess naar de VIP plek. De werkgroep Transcafe ging flyeren voor Transcafe LVB. In de VIP ruimte ontmoeten we de jury en andere kandidaten, daar gingen we een praatje mee maken over Transcafe LVB. En Jess gaf Frank Sanders een schilderij. Frank zei tegen Jess je naam staat er niet op, dat zou ik wel graag willen. Toen gingen we op zoek naar een pen en toen heeft Jess hem getekend met zijn naam.

Jammer genoeg niet met de minister maar Jess is naar hem toegelopen en vroeg wilt u aub even meelopen dat deed hij en toen en overhandigde Jess zijn schilderij aan de minister. Hij keek blij en Gio en Jess gingen met hem op de foto.

En toen begon de show, wat was die prachtig met ALLEMAAL mooie optredens. Toen kwam de uitreiking voor de prijs waar Gio en Jess voor genomineerd waren, o wat spannend. Maar nee niet gewonnen, de ander genomineerde Paul van Dorst wel, maar ik ben blij voor hem, om wat hij heeft mee gemaakt is dit een pracht keuze.

En toen weer een optreden. En nu kwam de andere prijs die voor 50 plus, wat ben ik blij voor Manon en haar vrijwilligers. En toen het was afgelopen en moesten Gio en Jess nog op de foto. En toen kwam voor Jess zijn wens uit: Sem Jansen ontmoeten. Sem Jansen, een voorbeeld voor Jess en hij is fan omdat hij zich kan vinden in de nummers die Sem Jansen zingt.

We gingen op het einde nog met een paar mensen eten en napraten over de dag. Wel erg genoten, het is jammer niet gewonnen maar we hadden een topdag!

Jos Brink Innovatie prijs