Lisa van Ginneken treedt toe tot Raad van Advies van Transvisie

foto Jiri Büller

Transvisie is verheugd om aan te kondigen dat Lisa van Ginneken, voormalig voorzitter van Transvisie en het eerste transgender Tweede Kamerlid van Nederland, per juni 2024 is toegetreden tot onze Raad van Advies.

Lisa van Ginneken heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van bestuurlijke en politieke activiteiten. Als voormalig voorzitter van Transvisie heeft zij een essentiële rol gespeeld in de versterking van onze organisatie en het bevorderen van de rechten en zichtbaarheid van transgender personen in Nederland.

Haar historische verkiezing als eerste transgender Tweede Kamerlid markeerde een belangrijke mijlpaal in de Nederlandse politiek en samenleving.

Met haar uitgebreide bestuurlijke en politieke ervaring, evenals haar uitgebreide netwerk, brengt Lisa van Ginneken een schat aan kennis en expertise mee naar de Raad van Advies van Transvisie. Haar inzichten en strategische visie zullen van onschatbare waarde zijn bij het vormgeven van de toekomst van onze organisatie en het verder bevorderen van de belangen van de transgendergemeenschap.

Transvisie kijkt ernaar uit om samen met Lisa van Ginneken te werken aan het versterken van onze missie en het creëren van een inclusieve samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn.