Maureen van Leeuwen is de nieuwe voorzitter van Transvisie!

Met veel plezier willen wij graag onze nieuwste voorzitter van Transvisie aan je voorstellen. Haar naam is Maureen van Leeuwen. 
Maureen is een enthousiaste, strategische en verbindende vrouw met veel bestuurlijke ervaring. Ze is open, kan goed luisteren en heeft een duidelijke visie. Met haar internationale ervaring en energie is zij de perfecte voorzitter voor onze organisatie, die samen met ons de toekomst van Transvisie gaat vormgeven. 

Hier alvast een kort berichtje van Maureen waarin ze zichzelf voorstelt:
“Wat een eer om voorzitter te mogen worden van zo een mooie en belangrijke organisatie. Allereerst, ik ben trans vrouw, 37 jaar oud en sinds ongeveer een jaar woon ik in het centrum van Amsterdam.

Ik ben opgegroeid in het Westland, geboren in Wateringen en de laatste 15 jaar heb ik gewoond in Naaldwijk. Ik ben mijn hele werkzame leven al actief in de genetica van de bloemen en planten, waarbij ik ruim 15 jaar lang de wereld rond heb mogen vliegen. Qua opleiding heb ik agrarische bedrijfskunde gestudeerd en later ook een Executive MBA aan Nijenrode voltooid. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan gezelligheid met vrienden en familie en daarnaast speel ik regelmatig een partijtje golf. 
De komende tijd hoop ik velen van jullie persoonlijk te mogen spreken. Tot snel en spreek me vooral aan met ideeën en suggesties! 

Hartelijke groet, Maureen “