Online jongeren.

Online contactgroep voor alle transgender jongeren van 9 t/m 17 jaar.

Transvisie organiseert online jongerenbijeenkomsten met behulp van Zoom. Er zijn maximaal 9 jongeren tegelijk online. Een bijeenkomst duurt 1,5 uur. De online bijeenkomst is een veilige, gezellige en ontspannen plek om elkaar te ontmoeten. Je kunt vragen stellen of gewoon luisteren. Je kunt iets over jezelf vertellen of support geven aan een ander. Of je kunt gewoon samen chillen en vrienden maken. Soms doen we een spel. De bijeenkomsten worden begeleid door vrijwilligers van Transvisie. De gespreksleider helpt je om je vragen te stellen en ervaringen of wensen te delen met anderen.

Voor wie.

Ben je tussen 10 en 17 jaar oud en heb je het gevoel meer meisje te zijn dan jongen, of meer jongen dan meisje? Of herken je jezelf niet in de tweedeling jongen en meisje, of misschien weet je het gewoon nog niet zo. Wil je andere jongeren ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn? Dat kan via onze online jongerenbijeenkomsten!

Om het meeste uit de bijeenkomsten te halen, zoveel mogelijk kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te steunen is het belangrijk dat de leeftijdsverschillen zo klein mogelijk zijn. Daarom zijn er meerdere leeftijdsgroepen:

  • 10 t/m 13 jaar (Nederlandstalig)
  • 14 t/m 17 jaar (Nederlandstalig)
  • 14 t/m 17 jaar (English spoken)

Meedoen?

Aanmelden voor de activiteiten in 2023: Klik hier

Als je bent ingedeeld krijg je van ons een link naar een zoommeeting, waarmee je kunt inloggen voor de bijeenkomst.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het aanmelden en organiseren van de bijeenkomst.

Agenda.

Contactgegevens.

Meer informatie.

Omgangsregels.

Nieuws en mededelingen.

Doe je mee?

Coming soon in March: English spoken Online youth meeting for 14-17 year olds.

Frequentie, dagen en tijden, locatie.

De bijeenkomsten per leeftijdsgroep zijn eenmaal per maand en meestal op:

  • Groep 10 tot 13 jaar, op woensdag van 16.00 – 17.30 uur
  • Groep 14 tot 17 jaar, op donderdag van 19.30 – 21.00 uur

Achtergrondinformatie.

Onze online bijeenkomsten zijn geen therapeutische sessies. De begeleiders zijn ook geen therapeuten of professionals in de zorg. Op deze site kun je meer informatie vinden over professionele hulp. Ook kun je met vragen terecht bij het Transgender infopunt NL, zie contactgegevens.