Uitnodiging Regenboogsymposium Groningen

Op donderdag 14 september (coming-outdag) organiseert de Provincie Groningen, COC Groningen en Drenthe, Discriminatie Meldpunt Groningen en VGG het Regenboogsymposium.

Tijdens deze bijeenkomst wordt er kennis gedeeld en wilt de organisatie in gesprek om thema’s en vraagstukken op het gebied van LHBTI-emancipatie te bespreken. De middag bestaat uit een interactieve informatiemarkt, interessante sprekers en ruimte voor discussie.

Met dit symposium borduren we voort op de ondertekening van het Regenboogconvenant in 2018 en het succesvolle overleg met portefeuillehouders op 11 oktober 2019, waarin werd aangegeven dat het belangrijk is om regelmatig aandacht te besteden aan de positie van LHBTI’ers in Groningen.

De organisatie

Waar, hoelaat

Hattrick’s Pub, Club 1971 te Boumaboulevard 41 in Groningen, Inloop vanaf 13.30 programma 14.00 – 17.30 Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een e-mail te sturen aan Corneel Kremer van de provincie Groningen c.kremer@provinciegroningen.nl. Mocht je gebruik willen maken van een parkeerplaats, dan kan je dit in de mail aangeven.