Vrouwengroep

Contactgroep voor transgender vrouwen.

Alle leeftijden / All ages

De Vrouwengroep is een open groep voor transgender vrouwen (man naar vrouw) Een prettige plek om andere transgender vrouwen of vrouwen met een transgender achtergrond te ontmoeten, van gedachten te wisselen en nieuwe contacten te maken. Veiligheid en zelfontwikkeling staan hierbij centraal.

De groep wordt bezocht door transgender vrouwen in verschillende fases van omgaan met de genderidentiteit en het transitieproces. Twijfel je over je identiteit en wil je dit onderzoeken, weet je al  dat je de vrouwelijke identiteit hebt, ben je in transitie of heb je de transitie al achter de rug? Iedereen is welkom.

Voor wie.

Als je het gevoel hebt dat je meer vrouw bent dan man, dan kan je terecht bij onze Vrouwengroep of een van onze gemengde groepen. Hier ontmoet je mensen die hetzelfde ervaren als jij, dezelfde gevoelens hebben en vergelijkbare problemen tegenkomen. Deel je ervaringen met anderen en leer van elkaars ervaringen, word zelfbewuster en kom steviger in je schoenen te staan. Ook kan je informatie krijgen over wat een transitie van man naar vrouw inhoudt.

Op meerdere plaatsen in Nederland organiseert Transvisie gespreksgroepen waar transgender vrouwen terecht kunnen:

Frequentie, dagen en tijden, locatie.

Wanneer Maandelijks, elke 3e zondag van de maand
Tijden 13.00 – 18.00 uur
Locatie Utrecht – Rijnsweerd

Onze groepsruimtes zijn rolstoeltoegankelijk en op het aangrenzende parkeerterrein zijn er parkeerplekken gereserveerd voor kaarthouders (gehandicaptenparkeerkaarten)

Agenda.

Contactgegevens.

Nieuws en mededelingen.

Programma en begeleiding.

Een bijeenkomst kan bestaan uit een ontmoetingsmiddag, een groepsgesprek met een thema, een gastspreker, of een combinatie hiervan. Op de bijeenkomsten worden onderwerpen die te maken hebben met transgender zijn besproken. Er is ook altijd ruimte om gezellig met elkaar te zijn, ervaringen uit te wisselen en iets te eten en te drinken.

De groep wordt begeleid door vrijwilligers met ervaring met transgender zijn.

Je geeft aan wel wat hulp te kunnen gebruik. Wat ontzettend goed dat je dit durft aan te geven. Met wat kunnen wij je helpen?
Hulp nodig